Monday, December 3, 2012

Maafkan Saya :)






Buat semua kawan -kawan aku iatu Siti Aisyah Afiqah , saya minta maaf , Saya tak sempurna , Dan saya selalu cuba untuk menjadi sempurna .Maaf kalau saya asyik cerita pasal orang yang sama je kat korang (tahu-tahu je lah sape )Buat korang jadi bosan , telinga jadi tersumbat ke sebab dengar cerita yang sama , atau ape-ape je lah yang saya buat korang semua terhiris , terguris , terhunus , terjatuh dan segala ter lagi lah . Mungkin betul cakap 'seseorang tu ' saya terlalu mementingkan orang yang lebih tua dari saya '(kalau x paham inbox saya ok )Kepada 'orang tu' jangan rasa bersalah lak , should I say thank you because giving me a good advice .Jika awak tak nasihatkan saya , mungkin saya akan terus dengan perangai lama saya :). Sayang Awak for the sake of ALLAH :)pastu , saya harap korang boleh tegor saya tapi secara baik-baik.Sejujurnya , saya takkan ikut nasihat seseorang kalau orang nasihatkan saya secara kasar ,anonying ataupun dalam bahasa terengganu dipanggil MENGanjing ..Kalau anda rasa nak tengok apa reaksi saya kalau buat sebegitu , Silakan , tafadolli , tapi kalau masuk hospital ataupon klinik saya tak tahu, tanggung sendiri okey , anda yang cari pasal not me :p.maafkan saya kalau saya marah korang , badmood tak tentu pasal , ke , sorry ;'(terutama Aliefah ,Marsyadini ,Zahirah dan Sarah.Yang terutama lagi Aliefah dan Marsyadini .Maaf sangat-sangat iefah ,dini tak berniat pom nak marah awak berdua .I'm sorry but I love you !.Till jannah okey.Kalau ade yang saye tak hiraukan ke , maaf ye , tak pernah berniat nak buat sebegitu.Hey , saya rindu korang semua , rindu najah , aien , qoyyuum , nisa', neesa ,zahirah, nurin , ainnur , nasuha , izzah , khaulah , fiezah , iela , nasha , aliefah , yuni , dhilah , husna , tirah , una , mimi , dini , reen , masyitah , anis , amira, nabihah aisyah che hasnu , syimah .sarah , syue , qilah , scha ,aida , nabilah dan aimi. Rindu semua !! Sampai dulu post saya :) maaflah kalau bahasa yang saya gunakan ni bahasa luar , sebab orang ade juga yang bace beloh ni .Till here , asiffan jiddan .Assalammualaikum !

5 comments:

  1. oyeah . miss u budaxx ! jom gocoh ..

    ReplyDelete
  2. you miss me ? haha ,, oke' tq . -bangge- kue .

    ReplyDelete
  3. jom join ga nie..banyak hdiah menarik..
    http://aliyatralala.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-aliya.html

    ReplyDelete

Lakukan Senaman di Jari-jemari anda
Dengan Meninggalkan Komen disini.
Kalau x nak Komen,Like pun Jadilah
~Hehe..~